در سالهای اخیر، حضور در اینترنت یکی از الزامات کسبوکارهاست و دیگر دورهی باز کردن دکان و بالا دادن کرکره و منتظر ماندن برای مشتری، گذشته است. چون این روزها همه کارها بهصورت اینترنتی انجام میشود؛ از درخواست تاکسی تا سفارشات خاروبار منزل، همگی با چند کلیک ساده انجام میگیرد. فرقی نمیکند که شما صاحب یک فروشگاه پوشاک هستید یا دفتر وکالت دارید یا آموزش زبان ارائه میدهید؛ میتوان به جرئت بیان کرد که تمامی شغلها نیاز دارند که خود را در فضای مجازی به مشتریان خود شناسایی کنند و وجود اینترنتی آنها یک «باید» است!
اما چیزی که اهمیت آن از پیج اینستاگرام و کانال تلگرام بیشتر است اما عدهای از داشتن آن غفلت میکندد، داشتن یک وبسایت است!
در پس تمامی برندهای مهم دنیا، وبسایتهای قدرتمندی دیده میشوند که درآمدشان از یک شعبه فیزیکی در بر یک خیابان اصلی هم بیشتر است. اما بهنظر من، داشتن وبسایت نسبت به یک داشتن یک مغازه در خیابان، دو مزیت بسیار مهم دارد.
اول از همه، شبکه بزرگ اینترنت، کاربران بیشتری را نسبت به مشتریان رهگذر در خیابان داراست؛ حتی بیشتر از اپلیکیشنهای معروفی مثل توییتر و اینستاگرام! پس کاربر بیشتر مساویست با درآمد بالاتر!
دومین و مهمترین دلیل به اطلاعات مشتریان اشاره کرد که در فروش آفلاین، کمترین اطلاعات از مشتریان را داریم و کار زیادی هم نمیتوانیم با همان اطلاعات محدود بکنیم. اما در اینترنت، میتوان ریزترین حرکات خریداران و کاربران وبسایت را بهدقت تحلیل کرد و چرخه درآمدزایی خود را بهینهتر کنیم!
همانطور که گفته شد، برای فروش و شناخت بیشتر، باید تمامی مشاغل وبسایت مربوط به خود را داشته باشند؛ شرکتهای خدماتی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و برای توسعه و افزایش درآمد باید یک وبسایت اختصاصی برای خود داشته باشند. بهعنوان مثال، خانمی خانهدار را در نظر میگیریم که برای خانهتکانی عید خود نیاز به یک تیم نظافتی کاربلد و حرفهای دارد تا در امور منزل به او کمک کنند. قطعا اولین کاری برای پیدا کردن یک تیم نظافتی خوب انجام میدهد، یک سرچ در گوگل است. پس اگر فقط به حضور در اینستاگرام یا کانال تلگرام اکتفا کنیم، حجم زیادی از مشتریانی که نیاز به خدمت ما دارند را بهراحتی از دست میدهیم.
پس هرچه سریعتر یک وبسایت پرسرعت و ریسپانسیو برای خودتان دست و پا کنید.
برای شروع کردن، دو راه پیشروی شماست. دو راه از دو جنس مختلف و با دو نتیجهی مختلف!
اولین راه:راهی سخت، (شاید) ارزانتر، طولانی و نهچندان تمیز!
فرض کنید قصد دارید یک شعبه در یکی از خیابانهای خوب تهران افتتاح کنید. حال میتوانید خودتان مصالح تهیه کنید، نقشهی دکوراسیون را بکشید، شروع به ساخت کنید و با مشکلات حین کار نیز کنار بیایید و ممکن است درآخر نیز نتیجه دلخواهتان را کسب نکنید.
این مثال، دقیقا مثالیست برای کسی که قصد دارد خودش وبسایت خودش را پایهریزی کند که البته نشدنی هم نیست اما قطعا هم زمان بیشتری میطلبد و هم در برخی موارد میتواند برایتان گران تمام شود!
دومین راه: راهی آسان، گرانتر از راه اول، سریع و تمیز!
حال فرض کنید همان شعبه را به دست یک تیم فنی و متخصص میسپارید و با همغکری یکدیگر طرح دلخواه شما را با سرعت و دقت قابلتوجهی پیاده کرده و در مدت کوتاهتری تحویل میگیرید.
این مورد، مثال واضحیست برای کسی که ارزش وبسایت را درک کرده و قصد دارد با پرداخت یک هزینهی معقول، قدم بزرگی برای توسعه کسبوکار خود بردارد.
شخصی که وبسایتی برای بیزنس خود راهاندازی میکند، انگار یک شعبه دیگر برای خود تاسیس کردهاست با این تفاوت که شعبه جدید، هزینه کمتر و بازدهی بیشتری بههمراه دارد. اما بهشرطی که وبسایت خوبی داشته باشیم.
اما یک وبسایت خوب چه ویژگیهایی دارد؟
ممکن است یک وبسایت خوب مشخصات زیادی داشته باشد اما بهنظر من، تیمی که مسئول طراحی و برنامهنویسی وبسایت شماست باید چند ویژگی مهم را داشته باشد تا بتوان برای داشتن یک وبسایت خوب امیدوار بود.
مجموعه پایدار سامانه با تکیه بر تیم تخصصی خود در حوزه برنامهنویسی، سئو و گرافیک و فعالیت از سال 1382 در این زمینه، سابقه همکاری با برندها و شرکتهای بسیاری را در کارنامه خود بههمراه دارد که آماده خدمترسانی به عزیزانیست که قصد دارند قدمی در مسیر توسعه خود و کسبوکارشان بردارند!
برای ما پیام ارسال کنید